Technical Support Engineer

Wist je dat er iedere dag 44 Zettabytes aan data gegenereerd worden? Dat is een biljoen Gigabytes. Data is overal, ook in de rechtszaal. Juristen, advocaten en compliance professionals ervaren een ware tsunami van data die geanalyseerd moet worden. Het missen van één document met bewijs in een berg van een miljoen documenten leidt tot een andere zaakuitkomst of het per ongeluk lekken van gevoelige informatie.

ZyLAB helpt juridische professionals in advocatenkantoren, multinationals en overheden om door enorme hoeveelheden data te zoeken om dat ene document met bewijs te vinden. Wij doen dat met ZyLAB ONE, onze software die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig deze grote elektronisch datasets te analyseren voor juridische toepassingen. Denk hierbij aan Due Diligence onderzoeken, interne onderzoeken, rechtszaken, arbitrage en bewijsbeslag. 

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van ons Customer Support Team, onderdeel van de afdeling Operations, zoeken we een Technical Support Engineer. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor onze klanten die ons een breed scala aan vragen en problemen kunnen voorleggen. Soms is een antwoord snel gevonden, op andere dagen ben je druk met installeren en testen van de omgeving om een gedegen onderzoek te kunnen doen. Natuurlijk zorgen we voor een gedegen interne opleiding en begeleiding om te zorgen dat je goed van start kunt gaan. We verwachten wél dat je zelfstandig probeert om oplossingen te vinden.

In deze functie ondersteun je het ZyLAB ONE product wat in een Microsoft Azure omgeving draait. Je gaat aan de slag met de nieuwste Microsoft en Operating Systeem-technologieën, je werkt met SQL Server, Active Directory, Internet Information Services, Windows Server en met diverse 3rd-party tools.

In deze functie werk je nauw samen met andere afdelingen, waaronder Cloud Operations, Sales en Research & Development.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld forensische ICT of Informatica of vergelijkbaar werk- en denkniveau
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent stress bestending
  • Klanten komen bij jou op de eerste plaats
  • Je hebt kennis van Microsoft Operating systems; Windows Server; Internet Information Server, MS SQL Server fundamentals, MS Azure, Active Directory, Microsoft Office, Windows Sysinternals tools en IT infrastructuur
  • Je hebt basis Basic Scripting/coding ervaring in Power Shell / Command Line
Geïnteresseerd? Mail je CV naar hrm@zylab.com,  bel ons op 020-7176500 of laat je gegevens hiernaast achter!
Large Presentation Size (1080 x 1080 px) (900 x 600 px) (17)

Apply here