Vind jij het leuk om bezig te zijn met gave inbound marketing experimenten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ZyLAB is een modern en innovatief internationaal softwarebedrijf, met locaties in Amsterdam en Amerika en klanten over de hele wereld. Onze slimme software (ZyLAB One) helpt onze klanten (bedrijven, advocatenkantoren en overheden) met hun grootschalige maar lastige dataonderzoeken.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar studenten die ons kunnen ondersteunen met onze Inbound Marketing voor de Nederlandse, Amerikaanse en Belgische markt. Deze aanpak zorgt ervoor dat potentiële klanten ZyLAB vinden op het internet, op het moment dat zij een probleem hebben en ZyLAB One als oplossing zien. Om dit te bereiken, moet onze online informatie potentiële klanten als een magneet aantrekken en blijven voeden totdat de potentiële klanten aankoop-bereid zijn.

Wat ga je doen?

We zijn lekker op weg maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken! Op dit moment is het van groot belang dat het online bereik van ZyLAB vergroot wordt. Dit doen we door diverse vormen van content aan te bieden waaronder promofilms, usecases, feature, sneakpreviews, video’s, casestudies, White papers, blogs, vlogs, Webinars en nog veel meer! 

We gebruiken hiervoor verschillende kanalen, zoals onze corporate website, LinkedIn, Facebook, Instagram, Forums, etc. Om de content te creëren, aan te bieden maar ook het effect van onze Inbound Marketing te meten, gebruiken we o.a. Hubspot, Duxsoup, Beacon en Lumen5.  We experimenteren in sprints van 2 weken en gebruiken Trello om de sprints inzichtelijk te houden. Dit doen we niet alleen, we werken nauw samen met Hubspot en met een van de beste Growth Hacker bedrijven uit de wereld! Zij coachen ons en zorgen dat we continue de juiste inspiratie hebben. 

Als marketing afdeling werken we nauw samen met Sales, wij noemen dat Smarketing. Sales heeft de expertise over hun markt die wij weer nodig hebben voor onze Inbound Marketingstrategie. Je krijgt veel ruimte om al jouw creativiteit kwijt te kunnen maar natuurlijk ben je hier ook om te leren! 

Ben je de enige student? Nee zeker niet! Onze founder en strateeg Johannes Scholtes, is Professor aan de Universiteit van Maastricht en jaarlijks hebben wij meerdere studenten die aan onze bijzonder innovatieprojecten voor 2030 werken.

Wie ben jij?

  • Je volgt of bent net klaar met een hbo-opleiding (gericht op grafische vormgeving/DTP en/of communicatie; bijvoorbeeld richting Interactieve Vormgeving, Communicatie & Multimedia Design of een media-, journalistiek- of filmstudie)
  • Je herkent onze uitdagingen en hebt ervaring met de tools die nodig zijn om ons doel te bereiken.
  • Je kunt werken in een team maar bent ook zelfstandig genoeg om eigen projecten op te zetten en uit te voeren.
  • Je bent nauwkeurig, assertief en je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent enthousiast, sociaal en creatief.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Als je in de vakantieperiode nog niets gepland hebt, kun je eerder starten want we hebben echt genoeg te doen!
Wat bieden wij?

Je werkt in een internationaal team op ons hoofdkantoor in Amsterdam. In de verschillende projecten kun jij je grenzeloze creativiteit kwijt. Natuurlijk krijg je een stagevergoeding. En kun je ook meedoen met onze VR-games of pingpong competitie! En op vrijdag luiden we het weekend in met een gezellige borrel!

Geïnteresseerd? Vul je gegevens hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.