Website banner ZyLAB Reception Boardroom 2

eDiscovery Consultant

Amsterdam, the Netherlands

Apply for this position

Security / confidence line. You can also link to your privacy policy page to open in a new window.

Wist je dat er iedere dag 44 Zettabytes aan data gegenereerd worden? Dat is een biljoen Gigabytes. Data is overal, ook in de rechtszaal. Juristen, advocaten en compliance professionals ervaren een ware tsunami van data die geanalyseerd moet worden. Het missen van één document met bewijs in een berg van een miljoen documenten leidt tot een andere zaakuitkomst of het per ongeluk lekken van gevoelige informatie. 

ZyLAB helpt juridische professionals in advocatenkantoren, multinationals en overheden om door enorme hoeveelheden data te zoeken om dat ene document met bewijs te vinden. Wij doen dat met ZyLAB ONE, onze software die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig deze grote elektronisch datasets te analyseren voor juridische toepassingen. Denk hierbij aan Due Diligence onderzoeken, interne onderzoeken, rechtszaken, arbitrage en bewijsbeslag.

Wat ga je doen?

Voor ons Operations Team in Amsterdam zoeken we een eDiscovery Consultant die consultancy diensten levert aan onze klanten. Deze consultancy diensten zijn o.a. advies hoe ZyLAB ONE het beste ingezet kan worden, het helpen met het maken van nieuwe werkprocessen voor data onderzoeken en advies over het inzetten van diverse technologieën. Naast deze werkzaamheden draagt de eDiscovery Consultant bij aan het leveren en ontwikkelen van training (virtueel en klassikaal) en het schrijven van documentatie en best practices om het kennisniveau binnen onze community te vergroten. En natuurlijk koppelt de eDiscovery Consultant zijn ervaringen bij de klant terug en rapporteert over tevredenheid, risico’s en expansiemogelijkheden.

Wie ben jij ?

  •  Je hebt een afgeronde op hbo-niveau
  • Je hebt affiniteit met LegalTechen/of eDiscovery
  • Je hebt excellente communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Je hebt goede presentatie vaardigheden
  • Ervaring met of kennis van het EDRM-model is een pré
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar